Silkeborgs bedste bilforhandler

Det er måske en stor ambition –  men vi knokler for det hver dag. AUTOWELT i Silkeborg ejes af Lars Nørremark. Han er bilforhandler til fingerspidserne og har gennem de seneste 20 år arbejdet hos nogle af Danmarks største bilforhandlere.

Tanken bag AUTOWELT opstod i sommeren 2014, og i 2015 kunne Lars Nørremark slå dørene op til ”Silkeborgs Stærkeste Bilhus”.

Seriøs bilforhandler – i hjertet af Jylland

Vi er en passioneret bilforhandler, som altid stræber efter at levere lidt ekstra. Alle kan sælge en brugt bil, men som seriøs bilforhandler har vi konstant fokus på høj service og gode kundeoplevelser. Vi ved, at hvis vi skal være bilisternes foretrukne bilforhandler i Silkeborg, så kræver det troværdighed, dedikation og hårdt arbejde.

Engageret bilforhandler

Hos AUTOWELT får du en bilforhandler med kunden i centrum. Vores engagerede medarbejdere lytter altid til dine ønsker og krav, og som seriøs bilforhandler er vi altid ærlige med vores faglige viden og ekspertise. Vi leverer populære bilmodeller, som alle er nøje udvalgt med strenge krav til kvalitet, stand og servicehistorik. Alle biler gennemgår en omfattende mekanisk- og kosmetisk klargøringsproces, inden de kommer til salg.

Vi har meget stor brancheerfaring og et omfattende netværk i både ind- og udland, så vi hurtigt kan skaffe evt. ønskebiler hjem til vores kunder i bilhuset i Silkeborg.

Går du med tanker om at skifte bilen ud? – Kom til Jylland – kom til Silkeborg!

Lars Nørremark

Lars Nørremark har over 20 års erfaring i bilbranchen.
Fortid hos nogle af danmarks største bilhuse –Toyota uddannet og –  Citroen/ Honda (Poulmunk) –  Sand Jensen – og var med til at opfører danmarks største BMW Bilhus i Århus.

Vores værdier:  Tilfredse kunder, service på højt plan, topklargjorte biler, tillid og troværdighed. Kunderne vil anbefale os samt selv komme igen. Denne tillid vil vi bevare!

Vi har Passion for biler. Vi brænder selv for det. Det er vores livsstil og DNA. Salg til både store om og mellemstor virksomheder samt den almene private familie.

Har du et helt særligt ønske? Bare spørg os, for vi skaffer gerne biler hjem – også andre gode mærker. Du kan som altid være sikker på, at kvaliteten er i top