Hos Autowelt lever vi af glade og tilfredse kunder

Hos AUTOWELT er kunderne vores ambassadører. Det er kunderne, der kan fortælle om den gode købsoplevelse og dermed sikre fundamentet under vores forretning. Vi har derfor konstant fokus på høj service, gode kundeoplevelser og øje for det lille ekstra, der får kunderne til at komme igen.

Vi ved, at selv den mindste fejl eller uheldige oplevelse kan ødelægge bilkøbet, og netop derfor er vi altid 100 procent fokuseret på at gøre vores bedste hver gang – både når vi henter biler hjem, når vi klargøre dem og når vi møder vores kunder. Fordi uden tilfredse kunder er vi ingenting.

  5 star review  Fantastisk flink personale! �

  thumb Mathias Møller Madsen
  10/05/2017

  5 star review  Fantastisk sted at handle, helt klart 5 stjerner herfra

  thumb Helle Gravesen
  10/01/2017

  5 star review  Stedet hvor du føler dig hjemme

  thumb Jimmy Petersen
  9/14/2017

  5 star review  Kundeservice i verdensklasse !

  thumb Bjarne Jørgensen
  6/16/2017

  5 star review  Tak for en rigtig god handel Lars og en ekstraordinær service, det bliver sikkert ikke sidste gang jeg stjæler et par timer af din tid!Kan ikke andet end at anbefale en tur forbi Autowelt, afsted... 🙂

  thumb Simon Bisfelt
  6/01/2017

  5 star review  Har lige handlet bil hos Autowelt. Det er så sandelig en virksomhed, der forener "tysk" grundighed og viden med dansk service og kundepleje på højeste niveau. Vi har mødt mange smarte sælgere i vores tid, men her var en, der med ægte interesse investerede sin tid og energi på, at vi fik den helt rigtige bil, der passede til vores behov. Og da det var ejeren, Lars , der betjente os, tegner det jo nok virksomheden som sådan. linda og Ib

  thumb Ib Lennart Henricson
  5/24/2017

  5 star review  Top service , Top klasse sælger - og bilen jeg købte var perfekt klargjordt og kører som en drøm.. Intet at klage over - næste bil bliver garanteret også fra AUTOWELT!AUTOWELT ALL THE WAY!

  thumb Khaled W. Abro
  11/11/2016

  5 star review  Købte en NISSAN i juli måned, for min søn, som efter 5 år i USA ville have mig til at købe en bil til ham, så den var klar når han kom til DK. Efter kort tid blev der et lille problem med bilen. bilen blev ordnet på bedste vis og min søn er yderst tilfreds med bilen og den service Autowelt har givet. Kan anbefale firmaet til alle. Tak for en god behandling.

  thumb Ove Rode Nielsen
  8/27/2016