Leasing

Hos AUTOWELT har vi altid flere gode leasing-tilbud blandt vores populære modeller. Alle vores leasingmodeller er nøje udvalgt med strenge krav til kvalitet, stand og servicehistorik, og alle biler gennemgår en omfattende mekanisk- og kosmetisk klargøringsproces, inden de leases til kunden.

Leasing er perfekt til dig, der har brug for en ny bil og foretrækker at betale en fast ydelse hver måned. Der er ingen overraskelser i dit bilbudget, og du har mulighed for at inkludere service på bilen i din leasingaftale.

Du behøver heller ikke at spekulere på, at bilen skal sælges på et tidspunkt, og du kan igen få en ny bil efter kontraktens udløb.

AUTOWELT tilbyder alle former for erhvervs- og privatleasing samt splitleasing. Sammen med vores samarbejdspartnere AL Finans og Santander Consumer Bank hjælper vi med at afdække dit behov, så du får den mest optimale finansiering af din nye bil.

Alt er enkelt og klart beskrevet – du er aldrig i tvivl om indholdet i netop din finansieringsaftale.

Billån

Med et billån gennem AUTOWELT er drømmebilen tættere på, end du tror. Fra du vælger dit billån, tager det kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning. Vi samarbejder med Santander Consumer Bank og AL Finans, som tilbyder meget konkurrencedygtige finansieringsmuligheder.

I Danmark er Santander siden 2007 blevet den største udbyder af finansiering/leasing til bilbranchen. På verdensplan beskæftiger Santander mere end 180.000 medarbejdere. Vi tilbyder både billån med og uden udbetaling.

Vælger du at lægge 20 procent i udbetaling tilbyder vi en meget attraktiv rente og fleksibel tilbagebetaling. Lånet skal blot være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år.

Ønsker du et billån uden udbetaling, tilbyder vi et lån med en løbetid på op til 96 måneder, som skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år.

Er du allerede kunde hos Santander og har et billån, kan du vælge at få en SAFE forsikring tilknyttet. Du kan med forsikringen betale af på lånet, selvom du bliver arbejdsløs, afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du altid kan være tryg, hvis uheldet er ude.

Se mere på www.alfinans.dk og www.santanderconsumer.dk